Om denne jenta

5. oktober 1991 ble jeg født på Ullevål sykehus i Oslo. 1 måned for tidlig. Og fra den dagen av gikk det kun oppover. Til jeg en dag i 1996 ble alvorlig syk. Jeg husker lite av det, men bestefar var alltid flink til å filme, og bilder ble det heller ikke få av. Jeg vet egentlig veldig lite om denne perioden siden jeg rett og slett har fortrengt det opp igjennom årene, men arrene på kroppen er der og jeg er blitt kort og greit fortalt at kroppen min sluttet å produsere blod. Så da kan man jo skjønne at det ikke lovet helt godt.

Men 18 år etter sitter jeg her og er like frisk som en fisk. I mellomtiden har jeg benyttet mine barneår på Prinsdal barneskole og deretter Hauketo Ungdomsskole. Da valget etter hvert sto mellom diverse videregående skoler, falt valget til slutt på privatskole, nærmere bestemt på Oslo Private Gymnasium (OPG). Dette var 3 helt herlige år, og det var også her jeg bestemte meg for at livet videre skulle handle om media og da spesielt å utdanne meg i London. Så nå sitter jeg her i London og studerer Magazine Publishing på Middlesex University.

Når jeg ikke er i London, men besøker de hjemme i Norge jobber jeg i moren min og hennes gode veninne Anniken sin klesbutikk, Gunilla. Siden jeg ikke jobber når jeg er i London, er jeg veldig takknemlig og glad for at jeg har en jobb jeg bare kan komme og gå til når jeg er hjemme og trenger det.

Denne bloggen ble startet da jeg fikk alt for mye fritid det første året i London og hadde så mye bilder og ord jeg ville dele. Dette er et sted hvor jeg kan oppdatere venner og bekjente hjemme, og bare være meg selv.

– Martine

IMG_4879 IMG_6833

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s