Magazine Publishing Year 3

PLM3002 Writing the city
Dette faget er det faget jeg foreløpig liker best. Dette er et ganske kreativt fag, hvor oppgavene vi leverer inn ikke er de standard akademiske essayene vi har holdt på med de andre årene. Egentlig litt vanskelig å beskrive dette faget syns jeg, men en av tingene vi ofte diskuterer er hvordan reklame beskriver byen, hvordan turisme forandrer og utvikler byer og hvordan vi selv får forskjellige inntrykk på vår ferd igjennom byen. Og da tar vi selvsagt utgangspunkt i London. Den første oppgaven, som vi holder på med nå, er veldig kreativ og vi får bestemme mye selv. Jeg skriver for eksempel om en dag i London, hvor jeg drar fra Øst til Vest og beskriver alle inntrykkene jeg får, og hvor forskjellig kulturen er fra sted til sted.

JCM3100 Photojournalism and Visual Culture
Navnet på dette faget snakker vel for seg selv. Eller jeg trodde vi skulle ta bilder og litt forskjellig, men nei – det er bare teori (dessverre). Vi diskuterer og analyserer mye bilder, alt fra krigsbilder til de kjente moderne Banksy bildene vi kan finne rundt om i London. Hittil i år har vi fokusert mest på kunsthistorie og vi har blant annet vært på en fotoutstilling på Science Museum. Denne utstillingen er den første oppgaven vi har, hvor vi skal skrive en ”critical analysis” av den, og det er heldigvis veldig åpent om hvordan vi vil utføre oppgaven. Enten om vi vil skrive om hele utstillingen eller bare velge noen bilder.

PLM 3102 Independent Project
Dette er Bachelor oppgave faget. Vi hadde 2 timer i uken i semesteret før jul, hvor lærerne forberedte og fortalte oss hvordan vi skal skrive oppgaven. Og ikke minst hva de forventer. Det var også en del gjesteforelesere som kom fra forskjellige store firmaer, så det var veldig interessant å høre hva de hadde å si (det kommer det selvfølgelig i de andre fagene også). I det siste semesteret vi har nå etter jul, har vi ingen timer i dette faget, men vi har fått tildelt en veileder som hjelper oss med oppgaven – heldigvis! Men siste halvår er man på egenhånd. Det ene faget vi hadde i fjor, bygger opp til dette faget, så selv om vi har har dette faget ett semester, er man godt forberedt.

PLM3003 Marketing: PR and Promotion
Det vanskeligste faget for min del, spesielt siden jeg har fått en lærer som jeg ikke er helt fornøyd med. Men det handler jo selvfølgelig om public relations. Vi lærer hvordan de store PR firmaene jobber, og har oppgaver hvor vi skal analysere PR kampanjer og vi skal lage vår egen PR plan.img_8418-copyJeg ser nå at man ikke kan velge linjen min lenger, siden Middlesex har gjort om hele media avdelingen på skolen. Men det finnes andre linjer som blant annet Advertising, Public Relations and Media, Journalism and Media og Publishing and Media. For oversikt over alle linjene på Middlesex gå inn HER.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s