London tips: Gilgamesh

IMG_0315IMG_2609IMG_2608IMG_2611Bilder lånt av Thea.

Kan ikke tro at jeg ikke har tipset dere om denne restauranten før. Eller jeg har jo skrevet om den en million ganger, men aldri et ordenlig «tips innlegg». Dette er en av favorittene mine i London (hvis det i det hele tatt er mulig å velge…). Den ligger i Camden, rett ved den ene inngangen til Camden Market. Prisene på mat (asiatisk) er ikke så altfor værst, en hovedrett ligger på rundt 15 – 25 pund. Det som blir dyrt er alkoholen, en drink ligger på rundt 10-12 pund, så hvis man er glad i det så kan det fort bli dyrt. Vi pleier å være der rundt lunsj tider, da de har en veldig god deal. «3 retter for 12 pund» og det er mye godt å velge mellom. Jeg pleier alltid å ta Salmon Sashimi, Duck Spring Roll og Tom Kha Gai suppe. På kvelden kan man gå opp en etasje hvor det blir gjort om til nattklubb/lounge, der har vi vært en gang og vi har ikke dratt tilbake… Men det er jo smak og behag.

Nærmeste tubestasjon er Chalk Farm eller Camden Town. Gilgamesh ligger ca midt i mellom de to, bare gå mot markedet. For mer informasjon sjekk ut hjemmesiden deres HER.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til London tips: Gilgamesh

  1. Hanne sier:

    Hei! Kan du si litt om hvordan det er å gå ut i london uten promotør? 🙂 er det vanskelig å komme inn, lange køer osv? Vet du noe om hvordan det er å komme inn når du er under 18? Er de strenge på det med ID?
    Kjempekjekk blogg forresten!

    • Hei 🙂 Vi pleier som regel ikke å dra ut på steder hvor det er lurt å ha promotør, så vi har aldri noe problemer med å komme inn. Vi drar som oftest ikke ut på de mest «populære» stedene i f.eks Mayfair området, der det er ganske vanskelig å komme inn uten promotør og som oftest litt lange køer og veldig dyrt å komme inn (hvis du ikke har promotør). Og ja, de er ganske strenge på ID, her i London må vi alltid vise førerkortene våres siden de som oftest ikke godtar de vanlig norske bankkortene. Men som sagt så er jeg sjeldent ute med promotør, så skal ikke si for mye om hvordan det funker med ID når man har promotør. Vet ikke om det var svaret du ville ha? Hehe men nei det er ikke vanskelig å komme inn på steder i London og sjeldent veldig lang kø (de går hvertfall fort), men anbefaler å være over 18!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s