London tips: Camden Market

img_6491img_6496IMG_6644IMG_6645img_6646img_6647IMG_6673IMG_6675screen-shot-2010-10-23-at-14-11-35IMG_4804IMG_4818(Noen bilder lånt av Thea)

Et av mine favorittsteder i London må være Camden Market, og heldigvis for oss bor vi kun 15 min unna. For å komme dit kan man ta Northern Line (tube) mot Edgware eller High Barnet, og gå av på «Camden Town». Når du går ut til høyre blir du møtt med en utrolig kul gate fylt med masse dilldall og en haug med spennende mennesker. Du kommer først til et mindre marked rett etter du har gått av tuben, men det er markedet  lenger opp som er verdt å besøke! Der har de alt fra mat, smykker, klær, solbriller ++. Det er også flere typiske engelske puber og en del gode restauranter. Spesielt Gilgamesh og Shaka Zulu som jeg har nevnt før. Favoritten vår når det kommer til pub er «Lock 17» som ligger rett under «Camden Lock» brua og markedet. Camden er kjent som «rocke-delen» av London, og er verdt å få med seg når du er i London.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til London tips: Camden Market

  1. Hei. Vi er et par venninner som skal til London and helga i mai. Dette markedet så jo kjempekoselig ut! Vet du om det er åpent der hver dag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s